Titta närmare på kampanjvarorna Venere 3.0 och Venere Signature.

Välkommen! Vi specialiserar oss på högklassigt analogt ljud och några av de skivspelare Vinylbutiken säljer är: Brinkmann, Nottingham Analogue, Clearaudio, Bergmann, Acoustic Signature, Dr. Feickert, Fletcher Audio, Avid, Origin Live, Analogue Works, Pro-ject, Rega, Oracle, Jr Audio och Palmer. Vi har alltid minst femton stycken skivspelare uppe för demo. De lite enklare spelarna har vi i skivbutiken. De övriga hittar man i demo-rummen, där vi tar bokade lyssningar.

Vinylbutiken säljer förstås också lp-skivor, eller vinylskivor. Numera endast audiofil-pressningar. Här finns också produkter för skivvård, för att optimera ljudåtergivningen, kablar och mycket annat. Behöver du en högklassig pickup eller kanske en utbytesnål till din gamla? När det gäller riaa-steg (förförstärkare för pickuper) har vi mängder av märken och modeller. Hör av dig, så hittar vi det som passar dig.

När det gäller Hi-Fi förstärkare och högtalare så spelar vi i lyssningsrummen bland annat på Air Tight, LFD Audio, EAR, Brinkmann, Pathos, Sonus Faber, Harbeth, Diapason, Stillpoints, IsoTek, Nordost och Chord Cabels.

Boka gärna tid för lyssning i våra behagliga demorum. Lättast är att du skriver en rad på sidan "Kontakta oss" så hittar vi en tid som passar alla. Det går bra att ta med dig egen utrustning och några vinylskivor du känner väl till jämförelse, men vi kan även ordna hemdemo. Vinylskivan avger inte bara musik - den är kultur också! Inte minst blir musiken mycket roligare med LP-skivor!Genialt enkla och lika effektiva nålrengörare.
Enda skillnaden är utlovad livslängd och kostnad.

Vill du tipsa någon, klicka och kopiera den här länken:

antal poster: 8